Tervetuloa Masiinamessuille 9.-11. kesäkuuta 2017

Valtakunnalliset Masiinamessut järjestetään kesäkuun toisena viikonloppuna Honkajoen Pesämäen Moottoriurheilukeskuksessa. Tarjontaa on jälleen järeistä maansiirtokoneista ketteriin puutarhakoneisiin, maa- ja metsätalouden kalustoa unohtamatta. Myös uusiutuvat energiaratkaisut ovat korostuneesti esillä. Luvassa on karting-ajoa, lasten potkutraktorikilpailuja sekä työnäytöksiä, tietoiskuja, helikopterilennätystä ja vaikkapa pienkaivinkoneella kaivamista.

Masiinamessujen kantavana teemana on aina ollut maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen. Honkajoki on Manner-Suomen yritystihein kunta eli joka kuudes vastaantulija on yrittäjä. Kesäkuussa aloittavassa uudessa kunnanvaltuustossa on joka toinen valtuutettu yrittäjä. Olemme edelleen Suomen vahvimpia yrittäjyyskuntia aina hallintoa myöden.

Kuluva vuosi on Honkajoen kunnan 150v -juhlavuosi. Juhlavuoden johdosta on kunnassa järjestetty seminaareja, muistettu juhlavuoden vauvoja, istuttu valtuuston juhlakokousta sekä istutettu juhlavuoden honkia. Kaikki tämä huipentuu itsenäisyyspäivän Suomi 100 vuotta juhlallisuuksiin. Tuleva MasiinaAreena on yksi suurimmista juhlavuotemme yleisötapahtumista.

MasiinaAreena -paneelissa keskustellaan pienten kuntien tulevaisuudesta yli maakuntarajojen

Honkajoen Yrittäjien järjestämässä perjantain suuressa kuntapaneelissa ovat paikalla seutukunnan pienten kuntien kunnanjohtajat. Synttäreitään juhlivaa 150-vuotista ja masinoivaa Honkajokea edustaa palloileva Ulla Norrbo. Taloudeltaan vahvan ja 152-vuotiaan Willin Karvian kokemuksen äänenä kuullaan Tarja Hosiasluomaa. Samanikäisen ja kansainvälisen Jämijärven seikkailevana kuntaemäntänä on lavetilla Kirsi Virtanen. Paneelin 146-vuotisena kuntakuopuksena on paikalla Summer Siikaisten Viveka Lanne. Vanhimman kunnan titteliä kantaa puolestaan 162-vuotias pottuileva Isojoki nuoren kunnanjohtajansa Linda Leinosen johdatuksessa.

Vastauksia pienten kuntien tulevaisuudesta Sote- ja maakuntamyllerryksessä ovat etsimässä päätoimittaja Kim Huovinlahti Satakunnan Viikosta sekä elinkeinoasioiden päällikkö Susanna Kallama Suomen Yrittäjistä.

Toivomme yleisöltä aktiivista otetta kannustaa omaa kuntaanne ja yleisöäänestyksiäkin on luvassa. Toki naapurinkin puolelle saa loikata. Perjantain ensimmäisessä kilpailussa lasketaan kunnanjohtajien henkilökohtaisten kannustajien määrä katsomossa. Toisessa kilpailussa ratkaistaan seutukuntamme nopeimman naiskunnanjohtajan titteli klo 15 alkaen. Tule kuuntelemaan ja kannustamaan omaa kuntapomoa.

Suuri kuntapaneeli käydään MasiinaAreenalla pe 9. kesäkuuta klo 13-14 ja karting-kisa klo 15.

Lisätietoja

Masiinamessuista 
Messujohtaja Timo Vähäsantanen
puh. 040 300 8543
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paneelista ja karting-kilpailusta
Maaseutuyrittäjä Hannu Uusihonko
puh. 040 545 1215
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uutisia ja ajankohtaista

02.06.2017
Masiinahuutokauppa sunnuntaina 11.6. klo 12.00

Masiinahuutokauppa Sunnuntaina 11.6 klo 12 järjestetään Masiinahuutokauppa, jonka Meklarina toimii itse Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, mukana myös Heli. Myytävänä on laadukasta keräilijä antiikkia, uusia työkaluja Masiinamessut 2017, Huutokauppalista 1 Kuparipannu 2 Kahvimylly 3 Kahvimylly 4 Kahvimylly 5 Kahvimylly 6 Kahvimylly 7 Kahvimylly 8 Silitysrauta 9 Kuparinen kahvipannu 10 Teräksinen kahvipannu 11 Teräksinen kahvipannu 12 Teräksinen kahvipannu 13 Teräksinen kahvipannu 14 Kuparinen...

Lue lisää
31.05.2017
Masiinamessuilla tarkastellaan pienten kuntien tulevaisuutta

Masiinamessuilla tarkastellaan pienten kuntien tulevaisuutta Valtakunnalliset Masiinamessut avautuvat perjantaina 9.6.2017 Honkajoella Pesämäen Moottoriurheilukeskuksessa. Maanrakennus- sekä maatalousalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma tarjoaa myös koko perheelle mahdollisuuden osallistua, kokea ja kisata. Perjantaina 9.6 klo 13:00...

Lue lisää
30.05.2017
Messulehti 2017

Nyt se on täällä! Nimittäin vuoden 2017 messulehti on juuri saapunut painosta ja se on luettavissa tästä!

Lue lisää
17.05.2017
Tervetuloa Masiinamessuille 9.-11. kesäkuuta 2017

Tervetuloa Masiinamessuille 9.-11. kesäkuuta 2017 Valtakunnalliset Masiinamessut järjestetään kesäkuun toisena viikonloppuna Honkajoen Pesämäen Moottoriurheilukeskuksessa. Tarjontaa on jälleen järeistä maansiirtokoneista ketteriin puutarhakoneisiin, maa- ja metsätalouden kalustoa unohtamatta. Myös uusiutuvat energiaratkaisut ovat korostuneesti...

Lue lisää

Ilmoittautumislomakkeet

Yhteystiedot

Masiinajohtaja
Timo Vähäsantanen

+358 (0)40 300 8543
timo.vahasantanen@masiinamessut.fi

Facebook

 

Suosittelemme

honkajokipesamaki logo