Näytteilleasettaja- ja myyntioikeudet

Masiinamessut ovat teollisuuden, kaupan ja yhteisöjen sekä talouselämää palvelevien laitosten ja järjestöjen tuotteitten, toiminnan sekä palveluitten myynti ja esittelytilaisuus. Näyttelyjärjestäjä varaa itselleen oikeuden rajoittaa näyttelyosastojen kokoa tai kokonaan hylätä ilmoittautumisen. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden näyttelyaikaisen nauttimiseen tarkoitettujen ruokien, grillituotteiden, kahvin, virvoitusjuomien, jäätelön ja kioskitavaran myyntiin. Osastoilla myynnissä olevista tuotteista on esitettävä näyttelyn järjestäjälle lista ilmoittautumisen yhteydessä. Näyttelyn järjestäjä pidättää oikeuden päättää myynti- oikeuksista ja myytävistä tuotteista.

YHTEISOSASTOT: Veloitamme näytteilleasettajalta, joka osallistuu messuille ja ottaa osaa jonkun toisen näytteilleasettajan messupaikkaan, muodostavat ns. yhteisosaston, 25% alkuperäisen messupaikan hinnasta.

Paikkojen määräytyminen

Osastojen paikat määrätään ottaen huomioon ilmoittautumisjärjestys, osaston suuruus, näyttelyn teemat ja näytteilleasettajien toivomukset. Näyttelyn järjestäjä varaa itselleen oikeuden tehdä paikanmuutoksia myöhemminkin, jos siihen on näyttelyn kokonaisuuden kannalta perusteltuja syitä.

Maksuehdot

YHTEISOSASTOT: Veloitamme näytteilleasettajalta, joka osallistuu messuille ja ottaa osaa jonkun toisen näytteilleasettajan messupaikkaan, muodostavat ns. yhteisosaston, 25% alkuperäisen messupaikan hinnasta.

MESSUPAIKAN PERUMINEN: Peruessa messupaikan varauksen ennen 1.5.2015 vähennämme palautettavasta messupaikan vuokrasta 100 € toimistokulun, 1.5.2015 eteenpäin ilmoitettavista peruutuksista vähennämme 50% palautettavasta vuokrasta.

Muut maksuehdot

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä tilausvahvistuksen yhteydessä ja laskun eräpäivä on 14 pv netto laskun päiväyksestä. Ellei näyttely- tai markkinapaikan vuokraa ole eräpäivään mennessä maksettu on järjestäjällä oikeus luovuttaa varattu paikka toiselle näytteilleasettajalle tai myyjälle.

Näytteilleasettaminen

Näytteilleasettajat vastaavat itse oman osastonsa rakentamisesta, sisustamisesta ja purkamisesta. Osastoja rakennettaessa ja purettaessa on noudatettava seuraavia ohjeita:

  • Osastojen rakentaminen voidaan aloittaa 6.6.2017 klo10.00 alkaen ja niiden on oltava valmiit 8.6.2017 klo 20.00.
  • Purkaminen voidaan aloittaa 11.6.2017 klo 17.00 jälkeen. Osastot on purettava ja näyttelyesineet kuljetettava pois osastoilta viimeistään 12.6.2017 klo 20.00 mennessä. Jos osastoa ei ole purettu määräaikaan mennessä on näyttelyn järjestäjällä oikeus purattaa osasto näytteilleasettajan kustannuksella. Tarvittaessa pidempää rakennus- tai purkamisaikaa on asiasta sovittava erikseen näyttelyjohdon kanssa.
  • Näytteilleasettajat eivät saa sisustaa osastoaan tai esitellä tuotteitaan siten, että se aiheuttaa häiriötä naapuriosastoille tai yleisölle. Vahvistinlaitteiden, melua, pölyä, kaasuja tai hajuja aiheuttavien laitteiden ja kentän pintaa rikkovien koneiden käyttö osastolla on sallittu vain näyttelyjohdon luvalla.
  • Näyttelyalueen kaivaminen on kiellettyä. Pois lukien erilliset demo-alueet, jollaisen voi varata näyttelyjohdolta.
  • Näytteilleasettajat vastaavat itse tarvittavien lupien hankkimisesta. Teosto perii tekijänoikeuslain edellyttämän palkkion näytteilleasettajilta osastoilla esitettävästä musiikista ja videoesityksistä.

Vakuutus, vartiointi, palosuojelu ja työturvallisuus

Jokainen näytteilleasettaja vakuuttaa itse näyttelyesineensä ja rakennelmansa. Järjestäjä huolehtii yleisestä palosuojelusta ja järjestää 8.6.2017 klo 8.00 ja 12.6.2017 klo 8.00 väliselle ajalle näyttelyn yleisen vartioinnin vastaamatta kuitenkaan mahdollisista vahingoista, katoamisista ja näyttelyosastolla sattuvista tapaturmista. Näytteilleasettaja vastaa osastonsa kaikkien turvallisuusmääräysten noudattamisesta.

Sähkö

Sähkön tarpeesta on mainittava ilmoittautumislomakkeessa. Näytteilleasettaja/myyjä ei saa antaa virtaa muille osastoille. Sähköä tarvitsevien olisi hyvä ottaa mukaansa myös oma jatkojohtokela. Sähkö valovirta 100 €/osasto, voimavirta 16 A 200 €/osasto ja voimavirta 32 A 300€/osasto, muut sopimuksen mukaan.

Huom! Hintoihin lisätään alv.24%

Asiakaskortit

Näytteilleasettajat voivat jakaa asiakkailleen kertakäyntiin oikeuttavia asiakaskortteja. Asiakas vaihtaa kortin näyttelyportilla pääsylippuun. Leimaamattomia asiakaskortteja ei vaihdeta. Asiakaskortteja annetaan vain näyttelyyn hyväksytyille yrityksille ja asiakaskortin hinta on 9 €/kpl joka sisältää paikoituksen ja voimassa olevan arvonlisäveron. Näyttelyn lunastamat asiakaskortit veloitetaan jälkikäteen näytteilleasettajilta. Asiakaskortteja ei saa myydä.

Esittelijäkortit

Näytteilleasettajat saavat näyttelyn ajaksi esittelijäkortteja, jotka oikeuttavat vapaaseen pääsyyn näyttelyalueelle. Esittelijäkortteja saa käyttää vain näytteilleasettajan näyttelyssä työskentelevä henkilökunta. Korttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Näyttelyn järjestäjä antaa järjestysmiehille luvan esittelijöiden henkilötietojen tarkistamiseen epäselvissä tapauksissa. Korttiin on merkittävä esittelijän nimi ja yrityksen nimi. Kukin näytteilleasettaja saa maksutta paikoittaa ajoneuvonsa näytteilleasettajille varatuille paikoille. Huoltoajoa varten annetaan erillinen tunnus huoltoajoneuvoille.

Majoitus

Katso majoituskohteet

Siivous ja jätehuolto

Järjestäjä huolehtii käytävien ja yleisten kulkuväylien siivouksesta. Jokaisen näytteilleasettajan on huolehdittava oman osastonsa jätehuollosta ja siivouksesta.

Yleisiä määräyksiä

Ylivoimaisen esteen sattuessa näyttelyn järjestäjä pidättää itselleen oikeuden näyttelyn siirtämiseen tai purkamiseen. Maksamalla ilmoittautumismaksun näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osanottoehtoja sekä näyttelyjohdon antamia muita ohjeita. Suoritus- ja lainkäyttöpaikkana pidetään molemminpuolisesti Honkajoen kuntaa.

Näyttelyn pääsylippujen hinnat

  • Aikuiset 13 €/hlö. ja alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.
  • Ryhmät10 hlöä 9 €/hlö.
  • Paikoitus sisältyy lipun hintaan.

Vastuullinen järjestäjä

Honkajoen Koneliikeyhdistys Ry.

Tiedustelut

Masiinamessut 2017
Timo Vähäsantanen
+358 (0)40 300 8543
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumislomakkeet

Yhteystiedot

Masiinajohtaja
Timo Vähäsantanen

+358 (0)40 300 8543
timo.vahasantanen@masiinamessut.fi

Facebook

 

Suosittelemme

honkajokipesamaki logo